Священик Молодіжного відділу організував зустріч дітей сільської школи з воїнами АТО

19 жовтня 2018 року в селі Зелене Поле Криворізького району в приміщенні Зеленопільської загальноосвітньої школи пройшла зустріч з героїчними людьми – воїнами Антитерористичної операції

Громадська організація “Учасники АТО та УБД Криворізького району – “З Україною в серці” провели зустріч з учнями та мешканцями села.

Під час зустрічі учнів настоятель Свято-Петропавлівського храму, член єпархіального Молодіжного відділу священик Георгій Гецко провів молебень за мир в Україні та розповів про воїнів, яких за свою відданість Богу і батьківщині та жертовне служіння ближнім було причислено Церквою до лику святих.

Воїни АТО ознайомили дітлахів з військовим обмундируванням, а голова ГО “З Україною в серці” Олег Мопсипан розповів про важливу роль віри в Бога в житті людини і навів особистий приклад того, як віра допомагала йому в бою. Після душевної бесіди було частування, де діти пригостили наших героїв чаєм та солодощами.

Від Свято-Петропавлівської парафії було передано в зону АТО ікону Спасителя.

Окрему подяку за сприяння організації заходу настоятель храму Святих апостолів Петра і Павла с. Зелене Поле Криворізької єпархії Української Православної Церкви ієрей Георгій Гецко та усі учасники зустрічі висловлюють Володимиру Мельнику, ГО “Асоціація аграріїв та підприємців Криворізького району”, дитячому розважальному комплексу FLY PARK, педагогічному колективу та в.о. директора Зеленопільської загальноосвітньої школи Олені Донченко.

Photo 002

Молодіжний відділ єпархії