Відбувся Третій Чемпіонат Криворізького району з рибної ловлі серед дітей та підлітків

На ставку в с.Зелене Поле відбувся Третій Чемпіонат Криворізького району з рибної ловлі серед дітей та підлітків. 20 команд – 40 молодих спортсменів з Криворізького, Широківського, Софіївського, Апостолівського районів та міста Кривий Ріг

Організатором даного заходу став настоятель храму святих апостолів Петра і Павла с. Зелене Поле ієрей Георгій Гецко. Співорганізаторами та меценатами заходу стали: Молодіжний відділ Криворізької єпархії Української Православної Церкви в особі керівника відділу, настоятеля храму святої мучениці Тетяни м. Кривого Рогу протоієрея Антонія Бондаря, а також, Асоціація фермерів та підприємців Криворізького району, Асоціація учасників АТО та учасників бойових дій «З Україною в серці», Криворізька районна організація ВО «Батьківщина» та Криворізька міська федерація рибного спорту в особі Станіслава Голюка, який також виступив у ролі головного судді змагань.

Всі учасники змагань отримали дипломи та подарунки від організаторів, а переможці – корисне приладдя для риболовного спорту від спонсорів. Окремі подарунки від Асоціації фермерів та підприємців отримали юні риболови – учасники команди, яка повністю складалася з дітей наших сучасних захисників – воїнів АТО. Також, усі учасники отримали подарунки від Молодіжного відділу Криворізької єпархії з рук його керівника – протоієрея Антонія Бондаря, а учасники команди-переможця в подарунок від священнослужителя отримали ще й Закон Божий.

З сьомої ранку на ставку в селі Зелене Поле зібралися більше 40 юних риболовів віком від п’яти до шістнадцяти років, аби здобути звання переможців. А поборотися було за що: море подарунків від ТМ «Flagman», «Фішка», «ІZZI», розважальних центрів «Disney Club» та «FLY KIDS». Також, усі учасники змагань прослухали майстер-клас від досвідченого спортсмена-риболова Станіслава Голюка

Перемогу та кубок Чемпіона змагань отримала команда з с. Червоне із загальним результатом 2,940 кг, друге місце здобула команда із с.Зелене Поле , а третє – із с.Надеждівка. А переможцем в номінації «Big fish» став Лобода Віталій.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Молодіжний відділ єпархії