Засідання оргкомітету з підготовки та встановленню пам’ятника святому рівноапостольному князю Володимиру

На запрошення голови Саксаганської районної в місті Кривому Розі ради Беззубченка Валерія Вікторовича, клірики Криворізької єпархії Української Православної Церкви протоієрей Антоній Бондар та протоієрей Євген Кльосов прийняли участь в засіданні оргкомітету з підготовки та встановленню пам’ятника святому рівноапостольному князю Володимиру

Зведення в нашому місті ще одного скульптурного образу приурочене до дня святкування 1030-річчя Хрещення Київської Русі – України.Засідання проходило в будівлі виконкому Саксаганської районної ради м. Кривого Рогу під головуванням керуючої справами виконкому Дуванової Ксенії Миколаївни.

Прослухавши звіт про виконання підготовчих робіт, присутні розглянули ескіз пам’ятника святому хрестителю Київської Русі- рівноапостольному князю Володимиру. Також були прийняті до відома подальші плани з підготовки святкових заходів.

На повістку денну було винесене питання про вибір назви площі, де буде встановлено монумент святому князю. Усі бажаючі можуть ознайомитись з варіантами назви та прийняти участь в голосуванні за найкращій варіант на офіційному сайті Саксаганської районної в місті Кривому Розі ради – http://srvk.gov.ua.

Молодіжний відділ єпархії