Випускний слухачів Університету третього віку

Три місяці тому, за ініціативою Народного Депутату України Костянтина Павлова, в Кривому Розі розпочав свою роботу Університет третього віку. Особливістю даної соціальної програми стало те, що студенти, котрі прийняли в ній участь, за віком є не молодше 60 років

Метою проекту стало бажання допомогти криворізьким пенсіонерам освоювати нові знання, розширювати кругозір, знаходити нових друзів та знайомих, активно спілкуватися з однолітками.

На протязі трьох місяців клірики Криворізької єпархії приймали активну участь в соціальній програмі Університет третього віку. Спілкуючись із людьми похилого віку на духовні теми, священнослужителі, зокрема, повідали своїм слухачам про земне життя та вчення Господа і Бога нашого Іісуса Христа, основи православного віровчення та історію християнства на землі України.

Три місяці тривало навчання в освітньому закладі незвичного формату. І от, 31 травня 2018 року в приміщенні Криворізького академічного міського театру драми і музичної комедії імені Тараса Шевченка, що у Центрально-Міському районі Кривого Рогу, відбувся перший випускний слухачів Університету третього віку.

Перш за все, зі сцени пролунали слова вдячності всім волонтерам, священнослужителям та науковцям, що прийняли участь в даній соціальній програмі.

Секретар Криворізької єпархії протоієрей Віктор Симонюк та настоятелі Криворізьких храмів: протоієрей Валентин Очковський (храм святого мученика Іоанна Воїна), протоієрей Антоній Бондар (храм святої мучениці Тетяни), протоієрей Анатолій Бондар (храм на честь ікони Божої Матері «Віднайдення загиблих»), протоієрей Володимир Златов (храм священномученика Онуфрія, першого єпископа Криворізького), протоієрей Роман Лесюк (храм святої великомучениці Варвари), протоієрей Антоній Сухаревський (храм святих князів страстотерпців Бориса і Гліба) та протоієрей Роман Борак (храм преподобних Антонія і Феодосія Києво-Печерських), котрі були викладачами в Університеті третього віку, отримали сертифікати учасників проекту.

Самі ж студенти, як і належить, отримали дипломи випускників.

Молодіжний відділ єпархії