Свято в кафедральному соборі з нагоди Дня захисту дітей та завершення учбового року

3 червня, у Спасо-Преображенському кафедральному соборі міста Нікополя, для спільної молитви зібрались викладачі, учні нікопольських шкіл та їх батьки. По завершенні Божественної Літургії, з нагоди завершення учбового року, духовенством собору був звершений Подячний молебень

По завершенні богослужіння благочинний Нікопольського благочиння протоієрей Миколай Марущак привітав усіх присутніх з завершенням учбового року та з початком літніх канікул. У своєму слові отець Миколай розповів про важливість подячної молитви у житті людини та наголосив, що той, хто має щиру любов до Бога, завжди, у будь яких обставинах, висловлює свою вдячність Отцю Небесному за його допомогу та безмежну любов.

По завершенні проповіді отця Миколая, священнослужителі окропили усіх присутніх в храмі дітей та дорослих святою водою.

Учні недільної школи, що діє при Спасо-Преображенському кафедральному соборі м. Нікополя, підготували для всіх невеличкий концерт, присвячений Дню захисту дітей.

Звертаючись до присутніх, священнослужителі бажали їм бути вірними послідовниками вчення Господа нашого Іісуса Христа, несучи людям світло Його Євангелія, також пролунали слова сердечного побажання миру, добра і радості та доброї настанови творити справи любові та милості своїм рідним та близьким.

В цей день усі бажаючі змогли піднятися на дзвіницю та вдарити у дзвони.

В завершення ж свята усі діти отримали в подарунок від Народного Депутата України Андрія Федоровича Шипко смачне морозиво та яскраві повітряні кульки.

  • Den_Zahystu_ditey_001
  • Den_Zahystu_ditey_002

Молодіжний відділ єпархії