Клірик Криворізької єпархії провів заняття у Саксаганському районному центрі Університету третього віку

27 квітня у ході занять у Саксаганському районному центрі Університету третього віку відбулося заняття на тему “Святий Володимир Великий і Хрещення Київської Русі”

З лекцією перед студентами поважного віку виступив голова Молодіжного відділу Криворізької єпархії, настоятель храму святої мучениці Тетяни протоієрей Антоній Бондар.

У першій частині виступу йшла мова про основи християнського віровчення, земне житіє Господа і Спасителя нашого Ісуса Христа та проповідь Його Божественного вчення святими апостолами. Після цього у другій частині лекції говорилося про перші зерна християнського вчення у різні періоди історії теперішньої України, які дали поштовх для щедрого урожаю на ниві Господній після вибору віри князем Володимиром Великим та хрещенням жителів Русі.

Наприкінці короткого, проте змістовного заняття священик дав відповідь на запитання студентів Університету третього віку щодо історії та канонічного устрою Української Православної Церкви. Літні люди подякували отцю Антонію за змістовну лекцію та висловили бажання і надалі дізнаватися про основи православної віри. 

  • 1
  • 2
  • 3

Молодіжний відділ єпархії