Благочинний благословив у самостійну дорогу випускників 2017 року

Зворушливо й по-особливому урочисто – саме так проходять випускні бали, адже вони належать до тих подій, які непідвладні часові, бо з року в рік продовжують новою главою історію Покрова

Випускники школи № 2 разом із батьками зібралися в храмі святителя Іоанна Златоуста, де протоієрей Володимир Качан відслужив подячний молебень, окропив усіх присутніх святою водою і привітав зі святом.

Увечері місто вітало 150 випускників, котрі пройшли центральною вулицею, їх поздоровляли сотні покровчан, для яких випускний залишається одним з найочікуваніших свят. Другий рік його дійство розгортається на центральній площі як знакова подія для усієї громади. На неї учорашні одинадцятикласники ступали разом зі своїми наставниками і батьками, вже з атестатами зрілості – підсумковим документом шкільного життя. Осяяні усмішками, вони раділи зустрічі з однолітками, об’єднавшись у єдиний випускний загал.

З найтеплішими вітаннями до кожного з випускників і всіх покровчан звернувся міський голова Олександр Шаповал: поздоровив з важливим життєвим етапом, побажав щастя, успіхів, здійснення планів та задумів. На щасливу, довгу дорогу їх благословляв благочинний Покровського благочиння отець Володимир. Долучився до вітань і народний депутат України Андрій Шипко.

Символічно, що останній шкільний вальс лунав у виконанні випускників, вони задавали головний тон святу. Центральна площа жила за законами випускного балу, де кожна мить була сповнена приємними враженнями та щастям.

  • viber_image1
  • viber_image2
  • viber_image3
  • viber_image4
  • viber_image5

Молодіжний відділ єпархії