Свято Миколая на радість усім дітям!

Щороку з приходом свята Святого Миколая у всіх парафіях нашої єпархії діти отримують довгоочікувані подарунки. Кожна дитина знає, що Святий Миколай приносить подарунки тільки слухняним і чемним дітям. І протягом усього року діти намагалися допомагати батькам у домашніх справах, добре вчитися і бути слухняними

А з приходом зими вони поспішають написати лист до Святого Миколая в якому неодмінно розповідають про свої добрі справи і звичайно ж з проханням про подарунок. Солодкі ласощі і цукерки роздає в подарунках слухняним дітям Святий Миколай.

19 грудня у Свято - Покровської парафії сіл Березоточа, Вовчик і Литвяки Лубенського благочиння діти так само не залишилися без подарунків. Доброю традицією стало проведення святкових ранків у школах сіл. У загальноосвітніх школах I-III ступенів сіл Литвяки і Березоточа були проведені святкові лінійки.

А у школі села Березоточа для учнів 1-6 класів була показана казка. Цікавий задум казки, де добро перемагає зло, красиві костюми казкових персонажів і талановита гра дітей сподобалася всім гостям і глядачам. А в ліцеї імені В. Ф. Мицика села Вовчик був проведений урок християнської етики для учнів другого класу. На якому діти дізналися про походження свята і теж отримали солодкі гостинці від Святого Миколая.

І природа в цей день порадувала всіх нас справжньою зимовою погодою. З неба зривався пухнастий сніг і вся округа була казково красива. Кожен з нас подякував Святого Миколая у своїх молитвах. Адже головне для нас, - бачити здоровими і щасливими наших дітей!

  • 1_5
  • image
  • image_1
  • image_2
  • image_3

Голова єпархіального відділу у справах молоді Кременчуцької єпархії протоієрей Роман Кулінич