У Гребінці прославили Різдво Христове

Святкове Богослужіння звершив настоятель Свято-Георгіївського храму протоієрей Василь Ціко. Прославити молитовно і зустріти Народженого Христа у храмі зібралося чимало прихожан, молоді та діток

Літургію супроводжував хор Гребінківської дитячої музичної школи. Протоієрей Василій Ціко привітав православних за святом: «Свято Христового Різдва належить до найбільших християнських свят, які Церква відзначає особливо урочисто. Різдво Христове – особливе свято, особлива подія, що ділить історію людства на дві частини: до і після Різдва Христового. В цей день Сам Бог – Син, наш Творець і Спаситель зійшов з небес і втілився від Пресвятої Діви Богородиці.

На Різдво навіть самі затяті дорослі хоча б трошки відчувають себе як діти, і весь наш світ стає схожим на чарівну казку, в якій все можливе, і будь-яке чудо може статися, бо здійснилось саме велике чудо – Бог став людиною, відкривши нам шлях до Неба.

Варто відзначити, що важкі погодні умови (сильний сніг, ожеледиця, мороз, неприбрані вулиці і тротуари) не завадили прихожанам прийти до храму, щоб прославити Різдво. великий і радісний день о 8 ранку, в Гребінківському Свято-Георгіївському храмі відбулась Божественна Літургія».

Джерело

Молитовно та творчо відзначили Різдво у Оржиці

У день Різдва Христового в Преображенському храмі смт. Оржиці, Оржицького благочиння, після святкового Богослужіння, за доброю традицією творчо відзначили народження Христа.

Діти Недільної школи підготували театралізований виступ, у якому приймали участь і дорослі. Діти прославляли Христа віршами, колядками та мелодіями різдвяних дзвоників. Віншували та бажали многая літ всім присутнім.

Після виступу, господиня пригостила всіх присутніх солодким короваєм, та кутею. Також всі діти дістали солодкі подарунки. Настоятель храму протоієрей Георгій Гербик привітав усіх зі святом, побажав усім любові, миру, добра та Божого благословення.

  • img_20170107_110005
  • img_5749
  • img_5767_0
  • xvtjws1mlri

Джерело