Сімейний тренінг «Від егоїзму і некомпетентності до зрілої відповідальності» по благочиннях Кіровоградської єпархії (+відео)

З благословення Високопреосвященнішого митрополита Іоасафа, для духовенства та молоді м. Благовіщенське, м. Гайворон, м. Новоархангельськ був організований тренінг «Від егоїзму і некомпетентності до зрілої відповідальності»

Сьогодення ставить перед Церквою непростий виклик, який пов’язаний з сімейним життям. Згідно офіційної статистики Кіровоградської області у 2017 р. одружилося 5344 пар, а розвелися 3477.; у 2018 р. – одружилося 4452, а розлучилося 4001 пари. Зрозуміло, що це – не просто статистика, а розчарування, дитячі сльози, біль, страждання тисяч людей. Тому виникає велика потреба у місії Церква саме у області сімейного служіння. Церква не залишається осторонь такої гострої проблеми і докладає зусиль для оздоровлення суспільства.

З благословення Високопреосвященнішого митрополита Іоасафа, для духовенства та молоді м. Благовіщенське, м. Гайворон, м. Новоархангельськ був організований тренінг «Від егоїзму і некомпетентності до зрілої відповідальності». Під час заходу відбулося навчання і ознайомлення учасників з основами проведення тренінгів по сімейній реабілітації. Також були обговорені можливі форми розвитку сімейного служіння у подальшому.

  • news_big_52268
  • news_big_52269

Молодіжний відділ єпархії