Православний табір для дітей з інвалідністю «Літо Радості» при Ставропігійному храмі м. Олександрії (+відео)

На базі Ставропігійного храму на честь Різдва Христового м. Олександрії був проведений Православний літній табір для дітей з інвалідністю «Літо Радості». Дітлахи, які є учасниками Громадської організації віра, поринули в неймовірний світ духовності, християнської любові, щирої радості та святкового настрою

Кожен день в православному таборі був наповнений веселими іграми, духовними повчаннями, цікавими квестами та чудовими конкурсами. Також, для учасників були проведені неймовірні майстер-класи, які дозволили дітворі відчути себе справжніми дослідниками, чудо-майстрами, творчими акторами та жвавими спортсменами. В один із табірних днів усі учасники вирушили паломницькою поїздкою в Свято-Богоявленський жіночий монастир с. Диківка. Ця поїздка запам'ятається кожному учаснику особливою духовною атмосферою та неймовірно смачною монастирською кухнею.

Завершальний день табору був присвячений неймовірній творчості Православного Театру, тому на дітвору чекали неймовірні майстер-класи, на яких учасники театральної студії "Різдво" вивчали з таборятами веселі казкові сценки "Колобок" та "Ріпка". Після смачного обіду на усіх учасників табору чекала незабутня вистава "Червона квітка".

Більше фото за посиланням

  • news_big_50006
  • news_big_50007

Джерело