Православний табір в Карпатах

Цього літа відбувся православний табір в Карпатах «Благодатне джерельце», загальним спрямовуванням якого було розкриття лідерських якостей в молодих людях

Активну участь в даному таборі взяв юнацько-молодіжний клуб «Позитив», котрий діє при Спасо-Преображенському Кафедральному соборі, на чолі зі своїм наставником протоієреєм Андрієм Бобриком та його помічником священиком Віталієм Ігнатьєвим.

Молодь провела п’ять незабутніх днів в Карпатах, де познайомилась і подружилась з хлопцями та дівчатами з Хмельницьку, Борислава та Шепетівки.

Оздоровились гірським повітрям, активно та творчо відпочили. Особливо на довго запам’ятається для дітей подорож до водопаду та підйомна вершину гори Коньова (889 м). Також хлопці та дівчата купались в річці Стрий, переходили через натяжний міст, ходили екскурсією до місцевого храму, спілкувались біля вогнища, грали в ігри, та, навіть, навчались іконопису.

В кінцевому результаті народилась тісна та щира дружба між дітьми з м. Кропивницький та дітьми з міст учасників православного табору.

Більше фото за посиланням

  • news_big_45959
  • news_big_45960
  • news_big_45961

Джерело