Пасхальний концерт за участі дітей недільних шкіл Спасо-Преображенського Кафедрального собору (+відео)

У Пасхальні дні вихованці недільних шкіл Спасо-Преображенського Кафедрального собору поставили концерт присвячений великому святу Воскресіння Христового та Дню Матері

Юні артисти порадували глядачів виставою-казкою «Писанка-чарівне яйце!». Під час вистави дітвора вітала усіх святковими піснями: «Крашанка» та «Дитяча Пасха».

В період святкування Пасхи Православна Церква особливу увагу звертає на подвиг, віру і любов святих жінок-мироносиць. Під час концерту діти по-особливому вітали свої мам, бабусь і дарували їм свою подяку. Усі разом виконали прекрасну пісню «Мамина молитва». Авторські вірші для матусь подарували Канорян Тимофій «Жінкам-мироносицям» та Ніколаєвська Світлана «Дорога до мами». Чудову музичну композицію «Під небом Париж» на акордеоні виконав Сакович Дмитро. Зворушлива сценка «Молитва матері і сина» показала чого просить материнське серце у Бога і як син дякує Господу за маму. Подарунок-пісню у виконанні Марії Драченко отримали дорогі бабусі. Великою окрасою концерту був спільний танець дітей та батьків. Завершилося свято спільним пісенним виконанням. В кінці виступу діти вітали своїх найдорожчих матусь і бабусь зі святом і дарували квіти. Звичайно  ̶  це лише невеликий, хоч і приємний, знак подяки. Найголовніше, що діти можуть подарувати для  мами  ̶  це вдячність, любов, посмішки, тепло, віру.

Після концерту благочинний Спасо-Преображенського Кафедрального собору протоієрей Андрій Бобрик та керівник єпархіального відділу релігійної освіти, катехізації, духовно-морального виховання і просвітництва протоієрей Іван Шемедюк привітали усіх зі святом Пасхи і подякували вчителям за їх працю і материнську любов до дітей недільних шкіл.

Після концерту на усіх чекали цікаві пасхальні ігри і майстер-класи.

  • news_big_44511
  • news_big_44512
  • news_big_44513
  • news_big_44514
  • news_big_44515

Більше фото за посиланням

Джерело