Нові друзі у Олександрійської православної молодіжки «Ти не один»

Дівчата і хлопці із православної молодіжки «Ти не один», що створена при духовно-просвітницькому центрі «Феоферос» ставропігійного храму на честь Різдва Христового міста Олександрії організували для своїх друзів із Олександрійської ЗОШ-інтернат справжні великі перегони

Під великими перегонами розуміється квест «Нові друзі». Гра складалась із семи станцій, де дві команди знаходили конверти із завданнями та їх виконували. Перед учасниками постали мега важкі перепони: зліпити сніговика, згадати і продекламувати вірш українського письменника,  подарувати цукерку продавщиці місцевого магазину, сфотографуватись із трьома перехожими, зробити світлину на фоні будинку культури і пам´ятника. Найважче із усього було здолати засніжену дорогу між станціями, адже організатори постаралися, щоб відстань була не надто короткою і учасники якнайкраще познайомились із мікрорайоном Перемога ну і, звичайно, роззнайомились між собою.

Підсумки квесту підводили у дружному колі смакуючи пісною піцою  та запашним чаєм.

Впевнено можемо говорити, що мета гри виконана, адже усі знайшли нових друзів. Надіємось, що дружба буде справжньою та на все життя.

Джерело