Священик провів уроки для дітей Грузьківського навчально-виховного комплексу

12 квітня протоієрей Іван Шемедюк відвідав Грузьківський навчально-виховний комплекс «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад» Кіровоградської районної державної адміністрації Кіровоградської області та прочитав лекції для учнів

Спочатку був проведений профілактичний урок для учнів 5-11 класів на тему «Сквернослівʻя». В сьогоднішній день це досить актуальна тема, оскільки багато молоді під час спілкування використовують чимало поганих слів. Та мало хто розуміє, що цим самим він руйнує особисте здоровʻя: фізичне і духовне та виливає цю нечистоту на оточуючих. В ході зустрічі молодь переглянула слайди, дізналася історію походження цих слів, їх первинне використання (цими словами призивали злих духів), причини та наслідки лихослівʻя та багато ін.
Потім, для учнів 1-4 класів проведений урок на тему: «Пасха. Воскресіння Христове». Священик, за допомогою слайдів, розповів дітям біблійну історію останніх днів Іісуса Христа на землі, зокрема, про воскресіння Лазаря, торжественний вхід в Ієрусалим, Тайну вечерю, зраду Іуди, засудження первосвящеників, розіпʻяття на Хресті та Воскресіння з мертвих.

На завершення зустрічі учні зробили висновки з прослуханих лекцій та змогли задати питання священику. В свою чергу директор закладу Будулатій Людмила Миколаївна зазначила: «Ми будемо дуже раді, якщо в майбутньому у нас буде більше таких хороших, повчальних бесід. І, тому, запрошуємо вас при можливості завітати до нашої школи та поспілкуватися з учнями на інші актуальні теми, які турбують наше суспільство в сьогоднішній день».

  • news_big_36151
  • news_big_36152
  • news_big_36153
  • news_big_36154
  • news_big_36155
  • news_big_36156
  • news_big_36157

Джерело