Хрещення новонароджених немовлят-сиріт

6 липня керівник єпархіального відділу Благодійності і соціального служіння і ключар Спасо-Преображенського кафедрального собору протоієрей Андрій Бобрик звершив Таїнства Хрещення і Миропомазання над новонародженими немовлятами, Григорієм, Софією і Єгором, від яких, вже офіційно, відмовились батьки в Кіровоградській обласній дитячій лікарні

Після хрещення імена цих дітей були записані у спеціальний синодик для постійного поминання за богослужінням. З цього моменту за них можна вже молитись в Церкві з надією та те, що Господь подарує їм справжніх батьків, котрі будуть цінувати їх і любити.

Служіння онкохворим дітям

6 липня керівник єпархіального відділу Благодійності і соціального служіння і ключар Спасо-Преображенського кафедрального собору протоієрей Андрій Бобрик разом із волонтерами Уляною, Людмилою, Костянтином, Оленою і Ольгою Миколаївною завітали до діток гематологічного відділення Кіровоградської обласної дитячої лікарні. Сьогодні добродійники познайомились з трьома маленькими пацієнтами, а саме: семилітньою Марією, десятилітньою Єлизаветою і шестирічним Дмитром. Для малечі волонтери підготували майстер-класи з малювання літнього пейзажу поєднуючи з аплікаціями і ліплення тваринок із солоного тіста. Під час творчої роботи діти розповіли гостям про свої справи, захоплення і улюблені професії. Вийшли дуже гарні вироби, які підняли настрій їм і їхнім мамам. Для тих, хто не зміг вийти в ігрову кімнату, були передані смачні гостинці. На завершення волонтери побажали діткам Божого благословення і одужання.

  • news_big_30378
  • news_big_30379
  • news_big_30380
  • news_big_30385
  • news_big_30386
  • news_big_30387

Молодіжний відділ єпархії