Протоієрей Діонісій Буренко відвідав черговий тренінг з тележурналістики

22 березня протоієрей Діонісій Буренко відвідав черговий тренінг з тележурналістики, який провів журналіст каналу 112 Ігор Токар

Він розповідав про стрім-журналістику (онлайн-передача з місця події), її специфіку, був проведений майстер-клас зйомки стріму. Ділячись досвідом, Ігор радить проводити стріми об’єктивно.

Протоієрей Діонісій Буренко відвідав Навчально виховний комплекс селища Хмельове

24 березня протоієрей Діонісій Буренко відвідав Навчально виховний комплекс селища Хмельове, Маловисківського благочиння.

Священик прочитав для учнів лекції на важливу життєву тему: "Здоровий спосіб життя". Батюшка Діонісій розповів про те, що від кожного з нас залежить наше майбутнє і наших ближніх. Священик зазначив: "Ми самі керівники своєї долі, як її поведемо - так вона і пройде!" Після цього батюшка провів бесіду з батьками та педагогами даного навчальноно закладу.

Протоієрей Діонісій Буренко взяв участь у черговому засіданні Молодіжної ради

23 березня протоієрей Діонісій Буренко взяв участь у черговому засіданні Молодіжної ради при міськраді Кіровограда.

Священик запропонував втілити в життя проект Молодіжного відділу Кіровоградської єпархії "Розумні дерева", а також підтримати виставу "Оскар і Рожева Пані", яка розповідає про хворих "хоспісно-паліативних" дітей.

Повість «Оскар і Рожева Пані» написана у формі 14 листів десятирічного хлопчика Оскара, невиліковно хворого на рак. Він відчуває, що ні хіміотерапія, ні пересадка кісткового мозку не принесли йому полегшення. Своїх батьків Оскар вважає легкодухими, бо вони бояться відверто сказати синові про те, що він сам уже добре усвідомлює: жити йому залишилося зовсім мало. Єдиною близькою для Оскара людиною стає Бабця-Ружа – добровільна помічниця лікарні, яка приходить зі щирим бажанням подарувати свій час і своє серце хворим дітям.

Священик Діонісій Буренко прочитав лекцію на тему: "Здоровий спосіб життя" у Кіровоградському кооперативному коледжі економіки і права ім. М. П. Сая

23 березня священик Діонісій Буренко прочитав лекцію на тему: "Здоровий спосіб життя" у Кіровоградському кооперативному коледжі економіки і права ім. М. П. Сая.

Батюшка розповів слухачам, що потрібно робити для того щоб зберегти своє життя і чому настільки важливий здоровий та правильний спосіб життя. Отець Діонісій Буренко зазначив: "Наше життя - це дар Божий, і ми повинні його берегти, адже кожна людина покликана змінювати світ навколо себе"!

  • news_big_27626
  • news_big_27627
  • news_big_27629
  • news_big_27631
  • news_big_27634
  • news_big_27636
  • news_big_27638
  • news_big_27639
  • news_big_27640

Молодіжний відділ єпархії