День сім’ї

Наша багатодітна мама – Світлана Когун підготувала виставу лялькового театру на честь св. Петра і Февронії. Їй залюбки в цьому допомагали дітки – Софійка, Іванка та Олександра. До вистави залучались і юні глядачі.

Також нас порадували пісенним співом та грою на саксофоні наші молоді виконавці. Для менших діток проводились майстер-класи з аквагриму, виготовлялись ромашки, як символ свята та багато інших цікавинок. Молодий, запальний аніматор Діма досить вдало за невеликий проміжок часу запалив енергією аудиторію завдяки спортивній розминці.

Для старших дітей ми організували квест. Ох, і добряче їм прийшлось побігати по території, тримаючи у руках компаси, карти ті ін. допоміжні матеріали. Переможці квесту отримали безкоштовні білети на батути.

Рибна юшка, яку з любов’ю готували наші повари на кострі прийшлась всім до смаку! Всі дітки отримали пакунки із солодощами.

  • IMG_2175
  • IMG_2184
  • IMG_2193
  • IMG_2199
  • IMG_2202
  • IMG_2210
  • IMG_2225

Ксенія Марценюк,
секретар відділу у справах молоді
Хмельницької єпархії УПЦ

 

***

Вечір духовної пісні

Ми щиро вдячні р.Б. Богдану за прийняття участі у вечорі духовної пісні. Богдан - творча людина, християнин, який всім серцем любить Бога, не зважаючи на прикутість до інвалідного візка, старається не падати духом, а щодня прославляти Господа у піснях, псалмах і проповідях! Богдан з вигляду – простенький босоногий дідусь, але він має велике серце! Завдяки його доброму серцю і палким проповідям за цей невеличкий проміжок часу багатьом із нас вдалось багато чого переосмислити і задуматись над нашим буттям, над тими проблемами, які нам здаються начебто найбільшими і найважчими. Багато в кого на очах були сльози. Але ми були раді такому приємному знайомству.

Богдану було дуже нелегко подолати досить невеликий шлях від госпіталю до храму, аби побути з нами, але він на це наважився, адже для нього суть життя – служити Богу і людям!

14092021

Ксенія Марценюк,
секретар відділу у справах молоді
Хмельницької єпархії УПЦ

***

 Акція до 1 вересня

Нещодавно ми порадували декілька десятків багатодітних сімей канцелярськими наборами (зошити, ручки, фарби, альбоми, кольоровий папір, олівці). Нехай Господь воздає сторицею всім благодійникам! Бажаємо всім діткам з Божою допомогою легко розпочати навчання, бути слухняними і прагнути до отримання успішних оцінок!

IMG 20210830 165744902 HDR

IMG 20210830 182725519 HDR

Ксенія Марценюк,
секретар відділу у справах молоді
Хмельницької єпархії УПЦ