Продовження турне знайомств по районам Хмельниччини

З ініціативи керівника нашого молодіжного відділу – протоієрея Олександра Давидюка, нами благополучно розпочато турне виїзних зустрічей у райони Хмельниччини за для знайомства, спілкування, поділу досвідом та запрошення до проведення сумісних молодіжних заходів

Батюшка Олег – людина сонячна, життєрадісна, відкрита та гостинна, саме він запросив нас до себе у село Новокостянтинівку Летичівського району. Завітали ми до місцевої сільської школи, познайомились з директором, вчителями. Потрапивши на шкільний концерт до свята Нового року , ми й собі поздоровили всіх з наступаючими Різдвяними святами і перед вихованцями школи розповіли про себе: хто ми і звідки приїхали. Батюшка Олександр сказав, що молоді потрібно пам’ятати про своє здоров’я душі і тіла, та представив яскравий приклад загартування волі, запросивши до майстер-класу юних вихованців боксерського клубу. Також доповнив, що з  постом, молитвою, і прийняттям Святих Таїнств Церкви у життя приходить мир, благополуччя і багато справ ладнаються самі собою. Хто дотримується таких правил життя – спостерігає багато чудес, як от один з учасників АТО, який пройшов всі жахи, і якого оминули чудесним чином кулі завдяки вірі і дотримання посту у середу та п’ятницю. Ми запросили всіх приїздити до нас у Хмельницький на святковий концерт протоієрея Олександра Клименка, а також приймати участь у Пасхальному балі, святкових спортивно-розважальних програмах на честь різноманітних свят.

Завітали також ми і до місцевого дитячого садочка, поздоровивши діток і вихователів.

Світлана, керівник нашого лялькового театру представила школярам та вихованцям дитячого садочку виставу «Шляхокерівниця», про ікону Божої Матері Тихвинська, чудове зцілення дівчинки, та взагалі про дружбу, християнську любов і взаємопідтримку.

Ніхто не залишився без подарунків – найменші отримали цукерочки, а старшечкі – календарики та іконки від молодіжного центру.

  • IMG_5181
  • IMG_5198
  • IMG_5216
  • IMG_5229
  • IMG_5230
  • IMG_5233
  • IMG_5251
  • IMG_5261

Ксенія Марценюк,
секретар відділу у справах молоді
Хмельницької єпархії УПЦ