Таємниці любові

Любов рухає нами і визначає нашу Долю. Вона стихійна, нелогічна і нематеріальна.

«Таємниці любові» - саме з таким фільмом ми з отцем Андрієм відправились у вищі, професійно-технічні навчальні заклади міста Хмельницького

Фільм розповідає про дослідження науки, що вивчає природу цього почуття, виявляє фантастичні зміни, що відбуваються з закоханими: любов пригнічує зони мозку, що відповідають за відчуття страху, негативні емоції, критику і впливає на ті зони, які відповідають за базові потреби людини (потреба у воді, їжі, кисні, захист від екстремальних температур), а також на зони, що відповідають за функцію отримання задоволення. Чому у закоханої людини частішає пульс, дихання? Дослідження біологів вказують на те, що любов подібна до наркотичного сп'яніння. Хіміки стверджують, що ми відчуваємо любов завдяки викиду в кров певних гормонів.
Фільм «Таємниці любові» говорить про те, чому з сотень людей ми вибираємо одного і готові піти на все, щоб бути з об'єктом своєї пристрасті. Яким чином це відчуття робить нас в одну мить такими щасливими, а в той же час - нескінченно нещасними. Географія цього фільму — весь світ.

Copy of IMG 1324

Несподівані припущення про природу любові висловлюють антропологи, біохіміки, філософи, богослови. Однак усі вони визнають, що за почуттями, які здатні відчувати одне до одного Чоловік і Жінка, швидше за все стоїть щось більше і Незбагненне.

Отець Андрій під час коментарів до фільму якомога більше намагається розкрити тему любові, розповісти про її прекрасну суть, про те, якими ми повинні бути аби більше уподобитись своєму Творцю, адже лише тоді ми зможемо на справді любити, хотіти піклуватись про когось, народжувати дітей, могти жертвувати і, звичайно бути щасливими.

Фільм у у скороченому вигляді можна переглянути 

Режисер: Анастасія Попова

Продюсери: Андрій Клішас, Нана Геташвілі, Саїда Медвєдєва ... »

В ролях: Сергій Чонишвілі, Андрій Чесновицький, Наталя Омельченко, Ксенія Логвись... »

Ксенія Марценюк,
секретар відділу у справах молоді Хмельницької єпархії УПЦ