В душі ми вічні діти

Не зважаючи на вік слухачів, а ними виявились бабусі і дідусі - відвідувачі центру надання соціальних послуг, до яких ще й приєдналися працівники центру, цікаво і пізнавально було всім побачити виставу нашого лялькового театру

Щира дитяча віра головних героїв, готовність допомогати у біді, взаємовиручка зігрівають душу людей будь-якого віку, адже це вічні цінності , які не вмирають, яких так часто буває бракує у нашому сьогоденні. 

Вистава «Шляхокерівниця» дає привід замислитись над нашими діями, проаналізувати своє відношення до ближніх, до Бога. Адже, проживши день, не завжди даєш собі звіт: що доброго зроблено, чи подано руку допомоги, чи не пролив хто небуть сльозу від наших слів, вчинків.

Для ще більш духовнішого збагачення слухачів ми влаштували виставку-ярмарок православної книги.
Невдовзі, прагнучи і собі почерпнути краплинку віри, додати духовної наснаги, члени УТОСу також запросили нас на показ вистави. Отець Андрій розповів про суть Свята - Пасхи Господньої і щиро відповідав на багато численні запитання.

Показуючи вищезгадану виставу, ми продовжуєм відвідувати дитячі садочки міста, серед них : № 18, 20, 26, 33, 45 та ін.

Діти разом із дорослими залюбки розглядають головних героїв, пошитих нами власноруч, задають духовні запитання і просять приходити ще.

  • Copy_of_
  • Copy_of_IMG_1281
  • Copy_of_IMG_1285
  • Copy_of_IMG_1288

Ксенія Марценюк,
секретар відділу у справах молоді Хмельницької єпархії УПЦ