Відпочиваймо разом! Молодіжно-сімейний відпочинок біля храму

Чому б не зібратись усім разом і не провести гарно час? Ось і ми вирішили у дружньому колі, так би мовити по сімейному, трішки відволіктись від повсякденних турбот, організувавши біля храму спортивний молодіжно-сімейний відпочинок

Отець Олександр – керівник нашого молодіжного відділу на початку заходу дав усім своє священицьке благословення і побажав усім як найкращого відпочинку.

Сумувати не прийшлось нікому, зайняті були всі - від малого до старого. Була проведена вікторина на знання історії храмів нашого міста, життя святих. Ті переможці, які набрали більшу кількість балів були нагороджені «золотими» медалями. Виблискуючи на сонці, вони додавали своїм володарям рум’янцю . Олег - бувший військовий десантник перевірив наші знання на тему: як правильно виживати в екстремальних умовах. Майже вся чоловіча стать ринула до щитів із мішенями, де можна було випробувати себе на влучність пострілів.

Для цього ми приготували пневматичну зброю і безліч кульок. Для найменших були організовані конкурси на кидання м’ячиків та гнучкість. Натовп біля туристично-повітряної переправи протягом усього вечора ні на сантиметр не зменшувався – всім хотілось пройти по мотузці та з’їхати по ній. Волейбольні сітки були натягнуті для старших і найменших. Одні грали в волейбол, комусь був до вподоби бадмінтон. А хтось, усамітнившись зі священиком під прохолодним деревцем обговорював свої проблемні моменти духовного життя. На завершення , наші найменші силачі, зібравши до решти сили, які ще залишились, показали нам як потрібно тягнути мотузку. Мабуть її потрібно було б дати після вечері, тому що наші малі бідолахи майже всі попадали, правда зі сміхом. На підмогу прийшли старші, показали «наших».

Водночас потріскував вогонь під казаном і час від часу було чути пряні аромати спецій з рибної юшки. Квас з пляшок йшов з неймовірною швидкістю.

Після декількох годин активного відпочинку, шлунок вимагав свого. Десятки бутербродів та 50-ти літровий казан юшки за лічені хвилини були з задоволенням спожиті.

З радістю будемо чекати на слідуючу зустріч!

Ксенія Сівко,
секретар відділу у справах молоді Хмельницької єпархії УПЦ

  • IMG_0003
  • IMG_0014
  • IMG_0033
  • IMG_0041
  • IMG_0063
  • IMG_0084
  • IMG_0100
  • IMG_0103
  • IMG_0108