Особливе прохання

Прохання про допомогу в лікуванні… Їх так багато в наші дні... Найчастіше просять допомогти тяжкохворим дітям. Проте це прохання – особливе. Тому що в біді опинилася людина, яка своїм життям упродовж багатьох років сама допомогала багатьом дітям

Гуляк Лілія Володимирівна – мешканка міста Хмельницького , педагог який має рідкісне відчуття та розуміння духовності, моральності і естетизму; людина яка вражає вишуканістю манер, широчінню літературно-мистецьких захоплень та уподобань; вчитель, який виховав не одне покоління не просто учнів, а талантів. Останнє місце служіння - Хмельницький державний центр естетичного виховання учнівської молоді, виховання підростаючого покоління засобами мистецтва. Завдяки рокам кропіткої праці нею був створений ансамбль духовного співу «Отрок», як основа для духовного розвитку, де була задіяна молодь профтехосвіти.

Лілія Володимирівна була регентом церковних хорів часовні «Неопалима купина», храму Різдва Пресвятої Богородиці, храму Успіння Пресвятої Богородиці, співала у Свято-Георгіївському та Свято-Преображенському храмах, у храмі Св. Новомучеників.

А ще вона – волонтер, добровільний помічник. Складно знайти таку людину, яка допомогла стільком пригніченим та хворим дітям та дорослим людям у сиротинцях, притулках для дітей, школах-інтернатах і будинках престарілих.
Зробила багато – для інших. Проте для себе…

А між тим, вона була пасажиром одного із авто, які зіткнулись під час ДТП, отримала травму шийного відділу хребта. Останній діагноз – посттравматична нестабільність ш/х, множинні кили, міопатія шиї. Біда у тому, що кожен мізерний крок, ковток води - це для неї неабияке випробування, це мука .

У неї багато друзів, бо має добре серце. Ми – її друзі, особисті знайомі – боремося за неї і разом з нею, вкладаємо в цю боротьбу часточки самих себе…Але неспроможні самі добрати 80.000грн. так необхідні для лікування, з можливим оперативним втручанням.

На сьогодні йдеться про те, що її майбутнє лікування (операція) оцінюється як щось "украй ризиковано" але залишається віра та надія .

Ми дуже, ДУЖЕ не хочемо, щоб її життю була підведена риска.

Банківські реквізити для пожертвувань: АТ Ощадбанк, рах. 26202011483122, код отримувача 0000000000, МФО 315784, отримувач – Гуляк Лілія Володимирівна, призначення платежу – благодійна допомога на лікування.

Поштовий переказ коштів: 29013, м.Хмельницький-13, а\я № 308, Гуляк Лілія Володимирівна

  • 22
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • IMG_0017

Секретар відділу у справах молоді Хмельницької єпархії УПЦ
Ксенія Сівко