Обери професію: черговий похід

1 квітня у рамках єпархіальної соціальної програми для дітей-підлітків "Обери професію", діти та підлітки-вихованці недільних шкіл: при Спасо-Преображенському кафедральному соборі у м. Біла Церква та храмів у смт. Терезине, с. Матюші разом зі священиками відвідали один із кафетеріїв японської кухні "Festival Sushi"

Гостів зустрів директор мережі кафетеріїв "Festival Sushi" Мирослав Павлович, який провів велику екскурсію з історії приготування суші, їх особливостей приготування та інгредієнтів, що використовуються для цієї кухні. Господар завірив і, навіть, доказав, що риба для його справи привозиться з трьох країн: Таїланду, Індонезії та Норвегії, підкреслюючи цим якість свої продукції. Але найперші приємні враження діти отримали від спецодягу, який господарі приготували для своїх гостей, адже всяка кухня вимагає чистоти і стерильності.

Під час практичних занять кожен з учасників під керівництвом шеф-кухаря спробував приготувати суші. Були конкурси з надування повітряних кульок. Насамкінець, за старання, кожен з дітей отримав Сертифікат "юний кухар-сушист", а також суші, які вони самі готували.

Варто, дуже приємно, відзначити, що майже всі діти вирішили віднести свою смачну роботу додому, щоб пригостити рідних.

У знак подяки Мирославу Павловичу, його дружині, яка також постійно допомагала дітям, кухарям "Festival Sushi", діти разом виголосили "ДЯКУЄМО", а священики піднесли пам'ятний подарунок.

На цьому день наших юних парафіян не закінчився. Відвідавши спортивний майданчик, вихованці недільних шкіл разом зі священиками зіграли футбольний матч, для бажаючих були настільні ігри та бадмінтон.

  • IMG_20170401_111235_HDR
  • IMG_20170401_112038_HDR
  • IMG_20170401_115650_HDR
  • IMG_20170401_121154_HDR
  • IMG_20170401_130831_HDR

Священик Петро Довгун