Літургія за участь молоді Білоцерківського благочиння

22 серпня у жіночому монастирі святої рівноапостольної Маріїї Магдалини у м. Білій Церкві перед початком навчального року була відслужена Божественна літургія з участю молоді Білоцерківського благочиння

За благословенням митрополита Білоцерківського і Богуславського Августина, благочинний Білоцерківського округу протоієрей Валерій Тихоненко разом зі священиками Білоцерківського благочиння провели Божественну літургію . Під час Літургії антифонно співали монастирський хор та молодь із архієрейського хору, а проповіді виголошували священики: Володимир Дейбук, Вадим Оляніцький, Сергій Сиротинський та ієромонах Димитрій (Тищенко). Також цікаве слово до молоді промовив вихованець Одеської духовної семінарії Микита Пірховський. Після закінчення богослужіння був смачний обід, що приготували сестри обителі.

Головна мета проведення Божественної літургії з участю молоді Білоцерківського благочиння - об’єднати молодь для спільної євхаристичної молитви , відкрити їм красу і важливість спільного єднання в богослужінні та виховання молодого покоління на основі Закону Божого та вічних християнських цінностей.

Більшість молоді, яка взяла участь у богослужінні, прийняла таїнство Покаяння та причастилася Святих Христових Таїн. Усі учасники отримали у якості подарунків духовну літературу та ікони.

  • 1
  • DSCN1992
  • DSCN1993
  • DSCN2007

Молодіжний відділ єпархії