Православна молодь Колківського благочиння відвідала хоспіс у Старому Чорторийську

У період зимових свят, після дня пам’яті святого Миколая та напередодні світлого празника Різдва Господнього, учасники християнської молодіжної організації «Дорога додому» вибрали час, щоб завітати до пацієнтів хоспісу в селі Старий Чорторийськ

Хлопці та дівчата із селища Колки та села Розничі мали у програмі підготовлені вітання, гуморески та піснеспіви для мешканців дому милосердя.

Декілька десятків дідусів та бабусь, а також і інші мешканці цього закладу з захопленням слухали святкову програму. Коли ж молодь заспівала колядку, то всі присутні долучилися до її виконання. На завершення молоді люди пригостили усіх місцевих мешканців солодкими подарунками, а адміністрації передали закуплені за благодійні кошти засоби гігієни.

Протоієрей Михайло Анісімов, котрий є керівником молодіжки «Дорога додому», виголосив слова настанови для присутніх, побажавши Божого благословення та незламного духу, а для персоналу – мудрості і терпіння.

Повертаючись додому, молоді люди побували в чоловічому Свято-Хрестовоздвиженському монастирі, котрий знаходиться в цьому ж селі та зустрілись з його настоятелем архімандритом Володимиром.

  • 1-12
  • 2-13
  • 3-11
  • 4-13-768x1024

Джерело