Третій фестиваль талановитих дітей з особливими потребами "Особлива людина – особливий талант"

У Луцьку 4 грудня о 17 годині в Палаці культури відбудеться третійфестиваль талановитих дітей з особливими потребами "Особлива людина –особливий талант"

Захід відбувається з благословіння єпископа Волинського і ЛуцькогоНафанаїла, організатори – Молодіжний відділ Волинської єпархії. Фестивальрозпочнеться святковим концертом за участі дітей з особливими потребами.Своїми виступами порадують діти із синдромом Дауна, «Янголята» –громадська організація батьків, які виховують дітей з аутизмом, «Повір усебе» - громадська організація батьків дітей з психофізичними вадамирозвитку, Волинський обласний молодіжний центр реабілітації інвалідів здитинства “Джерело життя”.

Після виступу діток для всіх учасників приготована сценічна розвага а такожчудові майсер - класи та слодкі подарунки.

Мета фестивалю «Особлива дитина – особливий талант» – показати, що дітиз фізичними та розумовими вадами нічим не відрізняються від інших,прагнуть бути корисними суспільству, мають свій унікальний світогляд, мріїта навички. Суспільство не повинно лишатися осторонь таких дітей талишати поза увагою їх проблеми. Маленькі учасники зачарують відвідувачівфестивалю своєю щирістю, поглядом на світ та талановитими виступами.