Вітаємо усіх із Днем перемоги!

Вітаємо усіх із Днем перемоги! Цей день завжди навіює спогади про ті часи, коли життя загартовувало людей і надихало їх на великі подвиги. Ті часи, коли люди «душу свою покладали за друзів своїх»(Ін.15,13) Ті часи, коли смерть могла прийти у будь-яку хвилину

Війна змінила долі мільйонів людей, навчивши їх цінувати Батьківщину і любов. Те, що можна побачити на обличчях ветеранів у сьогоднішній день, глибоко закарбовується у молодій пам’яті.

Розповіді, що звучать із їхніх вуст, немов у вихрі, переносять нас на жорстоке поле бою, де постають перед нами картини вічно актуальних запитань: любові і ненависті, добра і зла, несправедливості і правди, мужності й підступності, віри й безвір’я.

Під впливом таких розповідей, дуже дивуєшся тій душевній силі воїнів, яка давала змогу їм не впасти, а вірити у перемогу. Мабуть саме ця віра, відіграла найважливішу роль у нашій перемозі. А ще війна дала нам змогу зрозуміти усю абсурдність ненависті і зла. Показала цим велич могутньої і всепрощаючої любові. Бажаємо вам усім миру душевного і пасхальної радості. Христос Воскрес! Із святом всіх!

  • LZVpJdODjew
  • anVNcC5YIzE
  • auMh9SXSSkc
  • vM3remgzBWw

Православний місіонерський клуб