У свято Введення Храм Пресвятої Богородиці православні волонтери подарували радість онкохворим дітям

4 грудня, коли Православна Церква відзначає свято Введення у Храм Пресвятої Богородиці, з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, учасники православного волонтерського руху «Вирок жити» на чолі із особистим секретарем митрополита Волинського і Луцького Ніфонта протоієреєм Валентином Марчуком відвідали юних пацієнтів онковідділення Волинського територіального дитячого медичного об’єднання

Отець Валентин та керівник волонтерського руху «Вирок жити» Мирослава Євчук подарували дітлахам, хворим на важку недугу раку солодкі подарунки.
Варто зауважити, що під час заходів, які цього року Волинська єпархія проводила з нагоди 1025-річчя Хрещення Київської Русі, зокрема таких як «Пасха у древньому Луцьку» та Свято тверезості, збирались кошти для потреб онкохворих дітей.
«Зараз, в час Різдвяного посту Церква творить добрі справи. Зокрема, цього року митрополит Волинський і Луцький Ніфонт передав благодійному фонду «СТОПРАК» понад 100 тисяч гривень. Ми повинні дарувати їм радість! Це – виконання заповіді Спасителя», - зауважив особистий секретар митрополита Волинського і Луцького Ніфонта протоієрей Валентин Марчук.
«Ми – православні молоді люди із задоволенням присвячуємо частину нашого вільного часу допомозі онкохворим дітям. Приємно дарувати їм радість, приємно бачити їх радісні усмішки, коли ми їх відвідуємо. І ми вже не перший рік виконуємо це служіння», - підкреслила керівник православного волонтерського руху «Вирок жити» Мирослава Євчук.
«Церква звертає увагу на усі верстви населення, а особливо на дітей, які страждають тяжкою недугою. Я протягом тривалого часу перебував у лікарні і бачив нужду. Без людей ми ніщо, це все люди. Милосердя – це та вічна любов, що проявляється для людей нужденних. Вони навіть маленьку допомогу приймають зі сльозами на очах», - митрополит Волинський і Луцький Ніфонт.

Молодіжний відділ єпархії