Нове знайомство для нових звершень

В найхолоднішу пору року в житті волонтерів Служби милосердя Свято-Успенського храму м.Умані відбулась надзвичайно тепла незабутня подія – нова дружба для звершення нових світлих справ

Спільними зусиллями за участю волонтерів Умані, волонтерської сім′ї священика ієрея Сергія Пономарчук Уманського р-ну с.Шельпахівка та нових друзів нашої команди із числа волонтерів Свято-Іонівського монастиря м. Київ з Божою допомогою трішки радіснішим вдалось зробити життя більш ніж восьми десятків дітлахів із інтернату с. Бабанки Уманського району.

Знайомство, бадьорі ігри, простір для творчості та уяви, душевні бесіди та відповіді на запитання, що хвилюють, - все це і багато іншого зробило зовсім незвичайним звичайний недільний день маленьких та великих вихованців інтернату і навіть адміністрації закладу.

Наші волонтери далеко не вперше мали справу з такими дітками, проте ця зустріч залишила по собі неабиякі враження. «По декілька разів прокидалися вночі із думками про цих діток, про те чим можна їм допомогти , як хоч трішки змінити їх погляди на життя…», - розповідають батюшка з матушко, «Відчувалось, що нам були дуже раді і дуже чекали і чекатимуть….», - волонтер Сергій.

Ось такі емоції і ще багато таких, що просто не передати словами переповнювали учасників недільної зустрічі , всі вони були різними у кожного, але головне - бажання зробити щось хороше для цих дітей, якось покращити їх уже поламані долі і якнайскоріше приїхати до них ще, -об’єднувало всіх.

P.S: Щиро дякуємо волонтерам із Київського Свято - Іонівського монастиря за дружбу і за новий стимул робити кращим чиєсь життя!

Слава милостивому Богу! Далі буде.

  • K9zQGnxfB1Y
  • UrEysXLzSPI
  • lp4Am4rrLrg
  • p7TqfqIEOcE
  • uv3CMpmsCwQ
  • yyPiXm4fZHU
  • zo6pT-yYgds

Дашевська Катерина,
волонтер Служби милосердя
Свято-Успенського храму м.Умані