Літо з солодинкою

Такі дні в Дитячому притулку міста Умані прийнято називати особливими – це дні коли хтось приходить в гості. Такими особливими і частими гостями для дітей є волонтери Служби милосердя Свято-Успенського храму м.Умані

І ось один із них самотужки подарував особливий день літа вихованцям цього закладу якось одного разу...

Волонтер Вадим, який є членом нашої Служби вже більше трьох років, часто при зустрічі жаліється, що зовсім не має можливості вділити хоч краплинку часу та сил аби бути разом з нами на акціях та різноманітних заходах, проте для всіх нас він вкотре доказав, що коли людина має велике бажання, - вона обовязково знайде можливість!

Вадим має власну справу, якою трішки заробляє на життя – це машина для виготовлення солодкої вати та попкорну, завдяки ній вже далеко не одне свято в місті стало незабутнім. Таким же маленьким шоу із солодкої вати юнак неодноразово радувв малечу Дитячого обласного міжрегіонального центру реабілітації в м.Умані (Дитячий притулок). В основному дійство відбувається в теплу пору року так як рекомндуєме для вуличних умов проведення.

В самий розпал літа цього року волонтер вкотре порадував малечу маленьким чудом за що адміністрація закладу вручила Вадиму особисто та команді Служби милосердя Подяки.

Дітки завжди з великою радістю зустрічають Вадима як і всіх гостей, які з відкритим серцем прагнуть зробити трішки радіснішим їх дитинство, натомість хлопець каже, і ми мабуть всі погодимось з ним, що більшої винагороди ніж дитячі щирі усмішки і тепло, важко знайти.

Не втомлюйтесь робити чиєсь життя радіснішим, адже не обовязково вершити щось грандіозне проте можливість хоч маленьку можна завжди знайти, - було б бажання!

  • 4NFF40mtwao
  • ddKr6hy6aiE
  • fbqUcD34aVY
  • ilE1_8gslfA

Катерина Дашевська,
волонтер Служби милосердя
Свято-Успенського храму м.Умані