Печиво як спосіб благодійності

Про популярність імбирного печива знають, мабуть, в кожному місті. Розмальоване, ароматне печиво, яке ще й до того всього корисне і може довго зберігатися, - чим не чудовий і оригінальний гостинчик до свят?...

Саме через такий ряд причин, а ще бажання зробити чиєсь життя хоч трішечки радіснішим, - і була організована гарна благодійна акція з метою збору коштів для знедолених діток м.Полтави.

За благословення митрополита Миргородського і Полтавського Филипа у період зимових свят пройшло дві благодійні акції : «Миколайчика придбай, - хворим діткам помагай!» і «Різдвяного ангела придбай – творить добро допомагай!» в ході яких всі бажаючі могли долучитися до доброї справи двома способами – з молитвою і великою любов’ю в серці виготовити святкове печиво, або ж придбати уже готове в храмах єпархії.

Таким чином, з Божою допомогою, печиво розкупили ще напередодні свят і, відповідно, було зібрано чимало коштів для придбання подарунків вихованцям протитуберкульозного диспансеру , маленьким пацієнтам відділення психіатричної лікарні та онкогематологічного відділення.

  • 6hvgF627HHM
  • E7nmUrlrhZk

Дашевська Катерина,
учасниця акції, волонтер Центру «Благо»