Всеукраїнський день Матері

14 травня, у Всеукраїнський день Матері, по благословенню єпископа Львівського і Галицького Філарета, в рамках року наставництва протоієрей Діонісій Буренко відвідав багатодітну сім'ю і привітав матір сімейства (інваліда першої групи) з днем Матері

Від парафії священик передав продуктовий набір.

Молодіжний відділ єпархії

Українська сім`я

15 травня, у Всесвітній день сім'ї, очільник відділу Місіонерства, релігійної освіті та катехизації Львівської єпархії УПЦ протоієрей Діонісій Буренко з пастирським візитом відвідав Дитячий будинок "Оріана", що в місті Борислав. Батюшка з вихованцями закладу провів бесіду на тему: "Українська сім'я". Отець Діонісій наголосив: " Сім'я починається з любові, а не пристрасті! Слово "шлюб" походить від слова шлюбка, тобто човен. У цьому човні два весла - чоловік і жінка. Він пливе по бурхливому житейському морі і на шляху його спіткають буря, шторм, штиль, одним словом - випробування!" Після цього всіх чекав солодкий стіл.

Молодіжний відділ єпархії

Школа Біблії

15 травня у Свято-Покровському православному храмі м. Борислав відбулась чергова зустріч "Школи Біблії". Цей раз розмірковували про зцілення сотникового раба і дочку начальника синагоги - Іаіра.

  • 1
  • 11
  • 2

Молодіжний відділ єпархії