Представники Криворізької єпархії прийняли участь в православному молодіжному фестивалі ORTHOFEST

Уже другий рік поспіль під Києвом проходить Всеукраїнський православний молодіжний фестиваль ORTHOFEST. З благословення Блаженнішого Митрополита Онуфрія захід проводиться Синодальним відділом Української Православної Церкви у справах молоді

Понад 300 учасників віком від 16 до 35 років зібралися з усіх областей України, аби провести разом час у спілкуванні, активному відпочинку та молитві.

Криворізьку єпархію на фестивалі ORTHOFEST представляє багаточисельна молодь на чолі з головою Молодіжного відділу протоієреєм Антонієм Бондарем та настоятелем Свято-Троїцького храму м. Марганець протоієреєм В’ячеславом Єрмохіним.

У понеділок, 22 липня 2019 року, до наметового табору прибув Предстоятель Української Православної Церкви Митрополит Київський і всієї України Онуфрій. Його Блаженство урочисто відкрив фестиваль. Предстоятель привітав молодь та закликав з користю та наснагою провести ці дні й відчути себе з-поміж однолітків та однодумців по-справжньому частиною єдиної Церкви — Тіла Христового.

Голова Синодального молодіжного відділу, вікарій Київської Митрополії архієпископ Обухівський Іона подякував Митрополиту Онуфрію за архіпастирські молитви та постійну підтримку будь-яких ініціатив по роботі з молоддю, завдяки чому молодіжний рух в Україні розвивається та набуває нових цікавих форм.

Фестиваль триватиме до 27 липня і завершиться участю всіх учасників у Всеукраїнському хресному ході до Дня хрещення Русі від Володимирської гірки до Києво-Печерської Лаври.

Упродовж 5 днів роботи Ортофесту заплановані лекції відомих богословів, міні-бесіди зі священнослужителями, екологічна лабораторія со-творчості, майстер-класи з рукоділля, спортивні ігри та заняття, а також виступи популярних музичних колективів.

ORTHOFEST — це унікальна можливість поєднати здоровий відпочинок, спілкування з однодумцями, духовний та культурний розвиток.

  • 10yyyy
  • 11yyyyy
  • 7yyy
  • 8yyyy
  • 9yyyy

Молодіжний відділ єпархії