Радість Великодня для всіх

На світлій седмиці для християн прийнято ділитися Пасхальною радістю з усіма довкола, і віруючими, і невіруючими, а особливо - передати слова вітання «Христос Воскрес!» тим, кому деколи бракує уваги і підтримки

У цьому плані для сільських церковних громад на чолі з настоятелями храмів діють особливі обставини: у селах рідко бувають лікарні, дитячі будинки, інтернати, тюрми чи військові частини, проте майже всі сільські жителі один одного знають, і люди відають хто залишився на самоті, кого родичі навідують рідко чи хто перебуває в особливих життєвих умовах.

Так на Пасхальній седмиці співробітник Молодіжного відділу Криворізької єпархії, настоятель храму святого благовірного князя Олександра Невського м. Кам‘янка Софіївського благочиння священик Димитрій Сенетович разом з прихожанами відвідав одиноких, хворих, престарілих жителів, а також багатодітні родини сіл Кам‘янка, Трудолюбівка та Степове. Віряни разом з батюшкою несли людям теплі слова привітань з Днем Христового Воскресіння, а також пригощали благословенними приношеннями із куличів, крашанок та солодощів. Так хочеться, щоб у ці святі Великодні дні кожна душа відірвалася від повсякденної метушні і проблем та почула слова головної християнської проповіді: «Христос Воскрес!».

  • IMG_0391
  • IMG_0395
  • IMG_0397

Молодіжний відділ єпархії