Початок проекту для дітей та молоді “З Богом до успіху”

З ініціативи співробітника Молодіжного відділу Криворізької епархії священика Георгія Гецка та за підтримки директора Зеленопільської школи Донченко Олени Олександрівни, стартував благодійний духовно-просвітницький проект для дітей та молоді під назвою: «З Богом до успіху»

Проект ставить за мету показати реальні історії сильних та успішних людей, які досягли успіху, завдяки вірі в Бога. В рамках цього проекту, видатні особистості Криворіжжя будуть ділитися своїми вміннями, показувати майстер-класи, давати поради та настанови малим та молодим прихожанам храму.

Першою, на запрошення священика, проект розпочала Казначеєва Ірина, міжнародний сертифікований тренер ТРХ, силових тренувань, керівник студії «Lab body by Irina Kaznacheeva». TRX (Total Body Resistance Exercises) в перекладі означає “вправи загального опору тіла”, комплекс фізичних вправ який підходить для тренувань та фізичного розвитку.

В ході проведення спортивного майстер-класу тренер Ірина розповіла про свій духовний щлях, про обов’язкові молитви, про те як відвідує з усією своєю родиною храм і як Господь допомагає бути їй сильною. Священик в свою чергу розповів про роль молитви в житті людини і яку силу має молитва.

Всі присутні отримали від спілкування задоволення та натхнення до досягнення нових успіхів, а Ірина Казначеєва пообіцяла ще не раз радувати своїми візитами сільську малечу.

Молодіжний відділ єпархії