З нагоди дня пам’яті святителя Миколая Чудотворця відвідали будинок-інтернат для дітей із фізичними вадами

Голова Молодіжного відділу Криворізької єпархії протоієрей Антоній Бондар разом зі співробітником відділу, настоятелем храму Благовіщення Пресвятої Богородиці м. Кривого Рогу протоієреєм Іоанном Барило в день пам’яті святителя Миколая Чудотворця відвідали КЗ "Криворізький дитячий будинок-інтернат Дніпропетровської обласної ради"

Цей комунальний заклад є соціально-медичною установою для постійного проживання дітей віком від 4 до 18 років зі створеним молодіжним відділенням для інвалідів віком від 18 до 35 років, з вадами фізичного та/або розумового розвитку. Візит священнослужителів до цієї установи став можливим завдяки старанням директору дитячого будинку-інтернату Путіної Вікторії Володимирівни, котра вже багато років сприяє священикам в духовному окормленні своїх вихованців.

Батюшки розповіли дітлахам про життя святого Миколая, його велике милосердя та непохитну віру в Бога, а члени молодіжного братства заспівали малюкам святкові колядки та щедрівки.

Привітавши усіх діточок зі святом святителя і чудотворця Миколая, священнослужителі з молитвою окропили всіх присутніх святою водою.

І, насамкінець, всі дітлахи отримали подарунки від священиків.

  • Den_sv_Mykolaya
  • Den_sv_Mykolaya001
  • Den_sv_Mykolaya002

Молодіжний відділ єпархії