Святкування дня пам’яті святителя Миколая Чудотворця в храмі священномученика Онуфрія, першого єпископа Криворізького

Напередодні дня пам’яті святителя Миколая, з благословення митрополита Криворізького і Нікопольського Єфрема, в храмі священномученика Онуфрія м. Кривого Рогу відбулись святкові заходи

Після завершення всенічного бдіння вихованці недільної школи спільно з учнями Криворізької загальноосвітньої школи-інтернату №1 провели святковий концерт, присвячений дню памяті святителя Миколая Чудотворця.

Настоятель храму святого священномученика Онуфрія протоієрей Володимир Златов привітав усіх присутніх дітей зі святом та розповів малечі про земне життя святого Миколая, а також про його великі і славні чудеса.

Діти порадували прихожан чудовими виступами та святковим настроєм. Після концерту священик подарував кожній дитині солодкі подарунки та сердечно побажав всім мудрості Божої, здоров’я, миру та добрих успіхів у навчанні.

В сам день святителя Миколая, архієпископа Мир Лікійських, чудотворця, в актовому залі Криворізької гімназії №95 відбувся концерт на честь дня пам’яті святого небесного заступника Криворіжжя. З благословення митрополита Криворізького і Нікопольського Єфрема, настоятель храму священномученика Онуфрія протоієрей Володимир відвідав святкові урочистості, де привітав присутніх з одним із найулюбленіших свят усіх дітей – днем пам’яті святителя Миколая Чудотворця. Батюшка розповів про святого та побажав усім наслідувати угодника Божого в своєму житті. Також отець Володимир запросив усіх дітей відвідати храм священномученика Онуфрія, де кожен отримав солодкі гостинці.

  • svyato_Mykolaya
  • svyato_Mykolaya001

Молодіжний відділ єпархії