Літургія для вихованців дитячого інтернату

В четвер, 25 жовтня, у день пам'яті святителя і сповідника Миколая, митрополита Алма-Атинського - особливо шанованого святого Криворізької єпархії - у храмі святої мучениці Тетяни м. Кривого Рогу була звершена Божественна літургія, яку очолив голова Єпархіального відділу у справах молоді протоієрей Антоній Бондар у співслужінні духовенства - членів молодіжного відділу: протоієрея Іоанна Барило та ієрея Димитрія Сенетовича.

Особливими гостями богослужіння стали діти - вихованці Криворізького дитячого будинку-інтернату, які разом зі своїми наставниками прийшли не просто помолитися, але й долучитися до найважливіших християнських таїнств - сповіді та Причастя.

Завершилося богослужіння окропленням присутніх святою водою та помазанням святим єлеєм, після чого отець Антоній привітав особливих дітей з великою духовною подією та закликав і надалі не забувати дорогу до храму і намагатися якнайдовше зберегти у серці прийнятого Христа. Отримали вихованці інтернату цього дня і подарунки - випуски молодіжного православного журналу "Отрок.ua"

IMG-0fd250d6cda309fadf60ad43e9e9bb0c-V

Молодіжний відділ єпархії