Подячний молебень з нагоди випускного дня в Криворізькому ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою

Великі святі християнської церкви повчали нас бути вдячними Богу за Його великі та несчисельні благодіяння, що Його Милість являє на людях. Так святитель Тихон Задонський нагадував: «Необхідно дякувати Богу частіше, ніж дихати…» Саме тому, достойно по-завершені всякої доброї справи висловлювати свою вдячність Небесному Отцю, руками Котрого твориться всяке благо на користь людей

Зважаючи на це, 26 червня 2018 р. у величній Свято-Георгіївській дзвіниці м. Кривого Рогу, настоятелем криворізького храму святої рівноапостольної Марії Магдалини протоієреєм Олександром Лесковим, був звершений подячний молебень, з нагоди випускного дня в Криворізькому ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Окрім випускників «Суворовського училища», подяку Богу піднесли їх батьки, викладачі та заступник начальника з виховної роботи ліцею Супрун Олександр Валерійович.

По завершенні молебню, отець Олександр звернувся до присутніх із проповіддю. В своєму слові священнослужитель подякував батькам та викладачам випускників за їх старанний труд у вихованні патріотів та захисників нашої Батьківщини. Самим же випускникам отець Олександр побажав успіхів та Божого благословення на їх добрі починання, а також, щоб основою і опорю в їх подальшому житті стали заповіді Господні, як запорука світлого та щасливого майбутнього.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Молодіжний відділ єпархії