Заключний урок в недільній школі “Благовісточка”

3 червня в Неділю Всіх Святих, вихованці недільної школи «Благовісточка», що діє при храмі Благовіщення Пресвятої Богородиці м. Кривого Рогу, з благословення настоятеля храму протоієрея Івана Барила, відвідали заключний урок у цьому навчальному році, що проходив на природі

Разом з батьками та викладачами недільної школи, дітлахи побували на мальовничих просторах соснового бору в с. Вільне (Червоний шахтар).Перед виїздом, вихованці недільної школи, молилися за Божественною Літургією в криворізькому Свято-Благовіщенському храмі. По завершенні богослужіння протоієрей Іван Барило звершив для малюків та всіх присутніх богомольців молебень їх Ангелам Хранителям.

Організацію дозвілля дітлахів підготувало ТОВ “ТУР ФІРМА Мерідіан”, керівником котрого є Тетяна Миколаївна Бондарчук.

На природі діти змагалися в естафетах та вікторинах, а також прийняли участь у захоплюючому проходженні завдань на мотузковій міні-парку. В рамках цієї гри дітлахи пройшли і підвісний тролей, і тарзанку, і слек-лайн, і горизонтальні перила.

Колектив Меридіану влаштував не тільки цікаву програму, але й зварив для юних мандрівників на кострі смачну духмяну гречану кашу.

Родзинкою ж відпочинку для дітей став дозвіл на купання в річці.

Наплескавшись у воді, радісні та трохи стомлені, вихованці недільної школи повернулися додому.

  • Nedilna_shkola
  • Nedilna_shkola_-Blagovistochka001

Молодіжний відділ єпархії