Екскурсія курсантів Донецького юридичного інституту до Свято-Преображенського кафедрального собору м. Кривого Рогу

19 грудня, в День пам’яті святого Миколая Чудотворця, для курсантів факультету підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Донецького юридичного інституту, за підтримки Криворізької Єпархії, організували відвідування Свято-Преображенського кафедрального собору

Ієрей Олександр Чернядьєв відслужив молебень для курсантів. Після молебню кожен курсант приложився до святинь Спасо-Преображенського кафедрального собору міта Кривого Рогу, зокрема, до чудотворної ікони Божої Матері, іменованої «Турковицькою» та до ікони святителя Миколая Чудотворця.

Курсанти були в піднесеному настрої і з задоволенням прослухали розповідь отця Олександра про життя Миколая Мир Лікійського. «Плекаймо в собі пам’ять про тепло любові й милосердя, яке колись зігріло нас самих, випромінюючи це тепло на тих, хто його гостро потребує.

Та, передусім, звершуючи нині пам’ять святого Миколая, намагаймося реально наслідувати йому в головному – у постійній внутрішній потребі робити добро нашим ближнім. І якщо нам вдасться втілити це хоча б трохи, світ навколо нас обов’язково зміниться на краще» – звернувся до курсантів отець Олександр.

По завершенні молебню та бесіди курсантам провели екскурсію по Соборі та дозволили бити в дзвони дзвіниці.

2

Молодіжний відділ єпархії