З нагоди Дня людини з обмеженими можливостями священнослужителі міста Нікополь відвідали вихованців школи-інтернат “Ніка”

В 1992 році на 47 сесії Генеральної Асамблеєї ООН було встановлено 3 грудня кожного року відзначати Міжнародний день інвалідів

Генеральна Асамблея закликала всі держави і міжнародні організації співпрацювати у проведенні цього дня.

Напередодні Дня людей з обмеженими можливостями, на запрошення директора школи-інтернату «Ніка» Лариси Сухарєвої, священнослужителі міста Нікополь відвідали її вихованців. Батюшки звершили молебень перед іконою з мощами преподобного Агапіта Печерського. Ця святиня для Нікополя була передана Митрополитом Єфремом, за участі народного депутата України Андрія Шипко. Після закінчення молитви усіх присутніх окропили святою водою і помазали святим маслом від мощей преподобного Агапіта. Крім того, від фонду святих апостолів Петра і Павла дітей пригостили фруктами. Міський хор ветеранів порадував всіх яскравими номерами художньої самодіяльності.

Інтернат «Ніка» знаходиться поруч з храмом святителя і чудотворця Миколая. Приємно відзначити, що їх пов’язує не тільки одна територія, але й теплі дружні стосунки. Діти завжди відчувають справжні любов та тепло, тому Настоятель храму протоієрей Ігор Єрохін завжди бажаний гість для малечі з особливими потребами, адже діти завжди відчувають справжні любов та тепло.

Джерело