Клірик Криворізької єпархії провів Бал Хризантем для учнів Навчально-виховного комплексу №129 «Гімназія-ліцей академічного спрямування»

30 вересня, у свято Віри, Надії, Любові і матері їх Софії,представник Молодіжного відділу Криворізької єпархії настоятель храму великомученика Димитрія Солунського м. Кривого Рогу ієрей Миколай Беденко разом з вихованцями недільної школи храму та учнями Навчально-виховного комплексу №129 «Гімназія-ліцей академічного спрямування» відвідали Криворізький ботанічний сад Національної Академії наук України

Робітники ботанічного саду провели дітлахів алеями рідкісних рослин і дерев, розповіли про їх особливості. Юні і допитливі відвідувачі побачили розмаїття рослинного світу і дізналися від науковців про дивовижні властивості різних видів рослин, яких у Ботанічному саду налічується більше трьох тисяч.

Особливістю екскурсії було проведення першого в Кривому Розі Балу Хризантем – спеціальної ділянки парку, де розцвіли декілька сотень кущів хризантем. Отець Миколай розповів дітям, що квіти – частинка Раю на землі і їх краса нагадує нам про Небесне Царство. Спостерігаючи, як милуються красою квітів діти, стало зрозумілим, що найлегший шлях пізнати Бога і Його любов до людини – через створену Їм прекрасну природу.

Молодіжний відділ єпархії