Урочиста церемонія вручення погонів першокурсникам та складання Клятви курсанта Донецького юридичного інституту

15 вересня, біля славетного памʼятника «Козаку Кривому Рогу» свої перші погони одягнули першокурсники Донецького юридичного інституту МВС України

У цей важливий для вишу день курсантів особисто привітали Криворізький міський голова Вілкул Ю.Г., Начальник Криворізького відділу поліції ГУ НП в Дніпропетровській області підполковник поліції Ткаченко Роман Олександрович, заступник начальника Управління патрульної поліції у м. Кривому Розі Департаменту патрульної поліції, лейтенант поліції Гладчук Дмитро Іванович та Голова ради ветеранів органів внутрішніх справ м. Кривого Рогу Сіманько Анатолій Миколайович. В церемонії також взяли участь настоятель Храму Святого Мученика Івана Воїна протоієрей Валентин Очковський і настоятель Храму «Віднайдення Загиблих» протоієрей Анатолій Бондар та інші почесні гості урочистого заходу.

За благословення митрополита Криворізького і Нікопольського Єфрема до всіх присутніх з привітальним словом звернувся протоієрей Валентин , який по особливому тепло привітав курсантів з врученням погонів та побажав їм Божого благословення та благодаті. Після теплих слів привітання духовенство Криворізької єпархії окропили святою водою всіх курсантів, гостей та друзів Донецького юридичного інституту МВС України.

2

Джерело