Свято «Першого Дзвоника» у Спасо-Преображенському соборі

При Спасо-Преображенському соборі відбулося свято «Першого Дзвоника» з нагоди початку нового навчального року у недільній школі

На початку свята зі словами привітання до гостей звернулися керівник юнацького клубу протоієрей Андрій Бобрик та керівник недільної школи протоієрей Іван Шемедюк. Священнослужителі побажали дітям старанності та наполегливості у вивченні біблійних і церковних істин.

Далі гостей радували зразковий хореографічний ансамбль «Надія» та учні Кіровоградської музичної школи №1 ім. Генріха Нейгауза. Зокрема, гості мали змогу насолодитися вокальними номерами та грою на скрипці, фортепіано, бандурі, акордеоні. Цікавими були виступи юнацького клубу «Позитив» та молодіжного волонтерського клубу «Покров». Юнаки поставили комедійну сценку «Зйомки по Кіровоградські», а молодь поставила повчальну інсценізацію «Вибір долі». На завершення концерту до вихованців недільної школи звернулися старші викладачі – Козаченко Інна Василівна та Друзь Людмила Анатоліївна.

Після концерту дітей веселили і розважали аніматори з арт-студіо «Анімато». Діти з великим задоволенням брали участь у майстер-класах та в поєдинках з настільного футболу і хокею. Під час свята усіх пригощали компотом і солодощами.

Загалом до недільної школи долучилося понад 60 учнів.

Більше фото за посиланням

  • news_big_46425
  • news_big_46426
  • news_big_46427
  • news_big_46428
  • news_big_46429

Джерело