Фестиваль православно-молодіжного кіно

16 травня 2014 року, вперше в Кіровограді, відрився фестиваль православно-молодіжного кіно. Організаторами цього фестивалю виступили Молодіжний і Соціальний відділи Кіровоградської єпархії при підтримці адміністрації Дендропарку

16 травня, в п’ятницю, на центральній сцені Дендропарку, де збирається дуже багато молоді для відпочинку, із показу фільму «КостяНіка». У цьому фільмі наглядним чином показувалася справжня дружба, яка здатна простити, вибачитись, допомогти у важку хвилину і навіть зцілити любов’ю.

117 травня, в суботу, о 21:00 був представлений для перегляду молоді фільм про сімейні цінності – «Вогнестійкий». У цьому фільмі яскраво показано, як треба врятувати родину, коли назріває розлучення. Ця відеострічка є повчальною для молодих сімей, які часто і не можуть втримати єдність родинних зв’язків, так і для тих, хто планує будувати особисте життя.

218 травня, в неділю, був завершальний день фестивалю православно-молодіжного кіно переглядом фільму «Острів». У якому розкривалась святість, яка дуже далека від уявлень підростаючого покоління.

3У завершальний день планувалось провести багато майстер-класів і спортивних змагань, але із-за погодних умов не все вдалося втілити.

Прес-служба Молодіжного відділу Кіровоградської єпархії