Дитячий православний табір "Шанс"

Головною метою діяльності табору є моральне виховання дітей та молоді, ознайомлення з основами православного віровчення, формування особистісних уявлень про сенс та зміст віри, життя в Церкві

Программу доповнюють богослужіння, спілкування зі связеннослужителями, конкурси, концерти, туристичні походи та спортивні змагання. В таборі створені умови для пізнавальної діяльності, спілкування, духовного розвитку молодих людей, робота за інтересами та любительськими захопленнями.

Джерельна вода, чисте хвойне повітря, фізичні вправи, молитва допоможуть дитині загартувати свою душу і тіло, знайти собі друзів і порадників.

З початку заснування табору ми організовуємо незабутній відпочинок для дітей і підлітків в дивовижному місці України: на березі р. Дністер в Бакотській затоці. Нашою головною метою є створення здорового середовища для спілкування дітей оффлайн. У таборі діти розуміють, що жодна комп’ютерна гра чи смартфон не дасть того драйву і задоволення, як спільний відпочинок та спілкування з однолітками.

Саме у таборі “Шанс” красу Бакоти діти можуть побачити не тільки з берега, а ще й із середини річки. У цьому допомагає надувний водний банан, що дарує дітям незабутні враження. А якщо погода хороша та вода тепла – діти купаються чи грають різноманітні ігри на березі.

Кожного дня проводяться спортивні змагання з футболу, волейболу, тенісу та бадмінтону, за перемогу у яких хлопці та дівчата отримують солодкі подарунки.

Не хвилюйтеся, усе відбувається під наглядом дорослих!

Контакти

Адміністратор
Олена Юріївна
098 252 41 14

Наш email
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Наші координати
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район, с. Каштанівка

59701009 2169692019764449 448626677145141248 o

Джерело