Осінній табір «Морські канікули 2015»

З 26 по 31 жовтня буде проходити осінній табір «Морські канікули 2015»

Місце проведення таборуБаза відпочинку Корабел смт. Лазурне, Херсонської області. Фотографії місцевості можна подивитись на сайті бази, звертаємо вашу увагу, що на території розбитий парк з хвойних рослин, сама база знаходяться на березі моря, і це чудова можливість не тільки цікаво провести час, а ще й оздоровитись.

Від’їзд: 25 жовтня 2015 року о 20.48 (поїзд Київ-Херсон)

Приїзд: 1 листопада 2015 о 07.10 (поїзд Херсон-Київ)

Проживання: в номерах по 3-4 особи, душ та туалет з гарячою водою.

Середня температура повітря в цей період минулі роки - +15 градусів.

До табору запрошуються православні скаути з усієї України, новачки та гості з інших скаутських організацій.

Вік учасників:

підтабір для чижиків приймає дітей віком від 8 до 11,

скаутські підтабори – від 12 років.

В програмі:

- водна подорож по Національному природньому парку «Джарилгацький». Цей незайманий безлюдний острів називають “українськими Мальдівами”. Він характеризується широким піщаним берегом, цілющою водою з вмістом йоду, брому, лікувальними грязями, сприятливим кліматом. На території острову знаходяться чисельні сольові озера, збереглася унікальна флора і фауна, більшість видів занесені до Червоної книги;

- подорож до заповідника Асканія-Нова;

- традиційні скаутські заняття (ТПТ, орієнтування, виживання, медицина, зв'язок, флористика, техніка водного туризму);

- спортивні ігри та змагання;

- заняття зі священиками;

- ігри та квести;

- творчі вечірні програми.

Заняття та спец-курси будуть проводити досвідчені інструктори: майстри спорту з ТПТ та спортивного орієнтування, альпінізму, працівники рятувальної служби, лікарі, психологи, соціальні працівники, вчителі, інженери, які до того ж мають розряди з туризму та гірського туризму.

В таборі постійно буде знаходитись лікар. Духовну опіку табору взяли на себе священики. Всі інструктори та лідери працюють в якості волонтерів, під час відпусток на основних місцях роботи, ніхто з них не отримує оплати за табір.

Вартість табору

Вартість табору для членів організації ПСУ (членом організації є особа, яка подала заяву про вступ, має скаутську форму та є членом патруля/ або відвідує всеукраїнські заходи ПСУ не рідше 1 разу на рік): 2100 грн (при оплаті до 01.10.2015) та 2300 грн (при оплаті до 18.10.2015).

Знижки: скаутам 3 розряду - 100, 2ого -150, 1ого - 200 грн.

Вартість табору для тих, хто не є членом організації: 2500 грн (при оплаті до 01.10.2015) та 2700 грн (при оплаті до 18.10.2015).

Представники інших скаутських організацій запрошуються організованими групами та сплачують таку ж вартість, як і члени ПСУ.

Просимо всіх оплатити якомога раніше, адже кількість квитків обмежена і у випадку, якщо квитки закінчяться, батьки будуть доплачувати за більш дорогі.

Знижки для багатодітних та малозабезпечених членів ПСУ будуть надаватись тільки за рішенням директора організації. Знижки (40% від вартості путівки) наявні в обмеженій кількості для дітей, які відвідували заняття впродовж року та проявили себе, як активні скаути. З приводу отримання знижки звертайтесь до своїх керівників загонів, які вже потім будуть це вирішувати з керівником ПСУ.

Оплатити можна тільки через термінал Приват Банку – на картку 5168 7553 7952 8140 (Цибулько Валерія), при оплаті враховуйте, будь ласка, комісію. Реєстрація вважається підтвердженою за умови надання квитанції з ПриватБанку.

У вартість входить: централізоване харчування 4-х разове харчування, аптечка, проїзд від Києва, автобусні трансфери до місця табору та екскурсій, канцелярія, транспортні витрати (розвідка, доставка загального спорядження), вартість екскурсій, витратні матеріали для занять, спортивний інвентар, дрібне спорядження для занять, нашивки, призи, оренда загального спорядження та оплата витрат волонтерів. Звертаємо вашу увагу, що завдяки нашому духівнику Єпископу Іоні послуги проживання та комунальні послуги надаються нам безкоштовну. Завдяки цьому стало можливим зменшити вартість на 700 грн.

Процес реєстрації: ви оплачуєте вартість табору на картку Приватбанку, надсилаєте смс на номер +38-063-778-40-01 з вказанням перерахованої суми, точного часу транзакції та ПІП дитини. Потім Вам потрібно буде з цією квитанцією та повним пакетом документів прийти на зустріч з організаторами табору. Зустрічі будуть відбуватись 10.10.15 з 10.00 до 12.30 та 18.10.15 з 14.30 до 16.30 за адресою Максима Берлинського 23/8а (малий храм). У випадку, якщо Ваша дитина їде перший раз, вона мусить обов'язково прийти на зустріч. Також, в цей час можна буде зробити заміри для скаутської форми, яка є обов'язковою для членів ПСУ для участі в заходах.

Інформацію щодо табору можна отримати за номером +38-063-778-40-01 - Валерія. Також можна ставити запитання в фейсбук- групі  та в групі в Контакті

Звертаємо вашу увагу на те, що всі новачки обов’язково повинні будуть відвідати не менше двох недільних занять до табору та пройти співбесіду з духівником організації (якщо вони живуть в Києві) та керівником локального осередку (якщо вони живуть в інших містах)

Під час подачі документів кожен учасник мусить здати : оригінал свідоцтва про народження, довіреність від одного з батьків на супровідника (довіреність буде видана батькам на місці реєстрації, також в групах буде прикріплено примірник), копію паспорта одного з батьків, квитанцію з Приват Банку про оплату, довідку про стан здоров’я та сан-епід стан. Місце та час збору і відправлення дітей з Києва будуть повідомлені за тиждень до виїзду. Також за тиждень до виїзду буде відбуватися видача спорядження.

Також нагадуємо, що ПСУ - це організація волонтерів, які працюють на основних місцях роботи, беруть відпустки і витрачають час на скаутинг абсолютно безкоштовно, тому просимо цінувати наш час та дотримуватись зазначених правил і алгоритмів.