Табір "Надія"

З 29 червня по 6 липня проходив табір для дітей і підлітків, який організувала єпархія

Сорок дітей і десять дорослих відпочивали, спілкувалися, навчалися та молилися протягом тижня у найкращому місці Білої Церкви - мальовничому "Острові дитинства".

Головною метою проведення табору було виховання підростаючого покоління на основі Закону Божого та вічних християнських цінностей. Відпочинок та оздоровлення, навчання та вміння аналізувати свої вчинки, саме ці цілі ставили перед собою організатори табору. Методами досягнення цих цілей були бесіди зі священиками, ігри, турніри і змагання, тренінги від професійних підліткових психологів, лекція від відомого білоцерківського історика Перерви В.С.. Були також байдарки, пневматичні гвинтівки, луки та інше.

Пам'ятною для всіх учасників табору стала зустріч з митрополитом Августином, який поспілкувавшись з дітьми, у ролі учасника табору постріляв із лука й зіграв волейбольний матч за команду "Спасателі" проти "Друзів".

У неділю у таборі було звершено Божественну літургію, яку очолив благочинний Білоцерківського округу протоієрей Валерій Тихоненко. За Богослужінням майже всі учасники табору причастились Святих Христових Тайн.

Від'їжджати ніхто не хотів. Після братських обіймів і найкращих побажань прийшлось прощатись до скорих зустрічей. Кожен повіз із собою цілу низку приємних вражень та контакти нових друзів.
Спілкування продовжуються у групі в контактах: Православний табір "Надія".

  • DSC_2405
  • DSC_2437
  • DSC_2478
  • IMG_7634
  • IMG_8297

Прес-служба Білоцерківської єпархії